Kadayıf Tatlısı / Kadayıflı Revani


Bu ölçüler büyük fırın tepsi için tam. Hamuru hazırladığınızda gözünüze az gelip sakın küçük tepside pişirmeyin. Tepsinin yüzeyini eşit şekilde kaplayın, merak etmeyin kabaracaktır. Gerçi ne kadar ince olursa o kadar kadayıf tatlısına benziyor, yoksa kadayıflı revani gibi oluyor benden söylemesi:)
malzemeler:
5 adet yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı un
1 paket kabartma tozu
200 gr. tel kadayıf
şerbeti için:
5 su bardağı toz şeker
5 su bardağı su
yapılışı: Şerbet için şeker ve su bir tencereye alıp kaynatın.


Devamı :
http://birdemliksohbet.com/incele-803-kadayifli-revani#.UgCwVNLvjj4

Yorumlar

Popüler Yayınlar