SIRA DIŞI PEYNİRLE SIRA DIŞI TARİFLER YARIŞMASI


İnovatif ürünler geliştiren sektörünün iddialı markası Muratbey, Türkiye’deki yemek ve anne-çocuk blogger’larını  “Sıra Dışı Peynirle Sıra Dışı Tarifler” yarışmasında buluşturuyor. Bloggerlar, dünyada ve Türkiye’de hem lezzetiyle hem de şekliyle bir ilk olan Burgu Peynir’i eşsiz tarifleriyle jüri üyelerinin beğenisine sunacaklar.
Lezzetin ustaları; çocukların severek ve keyifle peynir yemesini sağlamak, peyniri ana yemek olarak konumlandırmak, ailesinin sağlıklı beslenmesi için çareler arayan annelere yol göstermek, gelecek kuşaklara örnek olmak amacıyla günün her saati, yılın her günü sağlıklı besinleri sevdiklerimizle paylaşabilmek için sıra dışı tarifler hazırlayacaklar. 
Katılımcılar hazırladıkları tarif ve fotoğraflarla birlikte http://yarisma.muratbey.com.tr adresinden başvuru yapabilecekler. 
Sıra dışı peynir Burgu ile hazırlanan tarifler için başvurular 10 Mart 2014 tarihinde başlayacak, 30 Nisan’da ise sona erecek

Jüri elemesinin ardından finale kalacak 10 katılımcı 17 Mayıs 2014 tarihinde açıklanacak. On finalist blogger, keyifli bir mekanda jüriye eşsiz tariflerini tattırma fırsatını yakalayacak. 10 a kalan finalistlerin ulaşım masrafları Muratbey tarafından karşılanacak.
Ünlü isimlerin de yer aldığı jürinin değerlendirmesiyle 1.lik Ödülü, 2.lik Ödülü ve 3.lük Ödülü sahiplerini bulacak.
Sıra dışı tariflerinizi bizimle buluşturmak ve bu sosyal sorumluluğu yüksek projenin bir parçası olmak için http://yarisma.muratbey.com.tr  adresinden başvurunuzu yapabilirsiniz. 
Detaylı Bilgi için:
http://www.muratbey.com.tr
Sosyal medya:

Yorumlar

Popüler Yayınlar