CÜNEYT ARKIN son yolculuğuna uğurlanıyor! Cüneyt Arkın cenaze namazı saat kaçta nerede kılınacak?

CÜNEYT ARKIN son yolculuğuna uğurlanıyor! Cüneyt Arkın cenaze namazı saat kaçta nerede kılınacak?: Cüneyt Arkın'ın cenaze namazı ve defnedileceği yer hakkında detaylar sevenleri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cüneyt Arkın'ın ailesiCüneyt Arkın’ın cenaze namazı ve defnedileceği yer hakkında detaylar sevenleri tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Cüneyt Arkın’ın ailesi sanatçının kendi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda cenaze programının detaylarını açıkladı. Peki Cüneyt Arkın cenaze namazı ne zaman saat kaçta nerede kılınacak?

CÜNEYT ARKIN’IN CENAZESİ NEREDE SAAT KAÇTA NE ZAMAN KILINACAK?

Cüneyt Arkın’ın cenazesı 30 Haziran (Bugün) 10:30’da Atatürk Kültür Merkezi’ndeki törenin ardından öğlen namazına müteakip Teşvikiye Camii’nde kılınacak olan namazın ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecek. Tüm sevenlerine ve kamuoyuna duyurulur açıklaması yapılmıştı.

CÜNEYT ARKIN NEDEN ÖLDÜ HASTALIĞI NEYDİ?

Usta oyuncu Cüneyt Arkın dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus’ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Eşi Betül Cüreklibatır ve yakınları hastaneye geldi. 85 yaşındaki oyuncu burada hayatını kaybetti.

Yorumlar

Popüler Yayınlar